Altınordu Evden Eve

İlden İle Sigortalı Taşımacılık

Altınordu Evden Eve
İlden İle Sigortalı Taşımacılık

Altınordu İlden İle Sigortalı Taşımacılık nakliyat şirketi, taşıma noktasında her türlü hizmeti vermektedir. 4+1, 3+1 daireler, ofisler veya parça yükler talep edilen gün ve saatte yeni adreslere getirilmektedir. Şirketimiz tüm taşımacılık hizmetlerini sistematik ve anahtar teslim bir şekilde vermektedir. Örneğin ev eşyalarının tamamı ekiplerimiz tarafından paketlenmektedir. şehirler arası nakliyat ekipleri, mobilyalar, koltuk takımları, avizeler için de de montaj ve montaj desteği sunmaktadır.

Şehirler arası taşımacılık hizmetleri sigortalı bir şekilde verildiği için müşterilerimizin maddi zarar yaşaması asla söz konusu değildir. Firmamız, Ordu, İzmir ve Ankara başta olmak üzere ülkemizin tüm illerine hizmet vermektedir.

Tüm eşyalar, teknolojik malzemeler sayesinde sorunsuz ve hızlı bir şekilde nakil edilmektedir. Şehirlerarası ev taşıma, şehirlerarası ofis taşıma ve şehirlerarası parça yük taşıma gibi hizmetlerimizin tamamı uygun fiyatlar ile verilmektedir. İstanbul’dan Bursa’ya, Konya’ya, İzmir ve Adana’ya günlük sevkiyatlar düzenlenmektedir. Firmamız aynı 81 il ve ilçesi için asansörlü taşımacılık desteği de sağlamaktadır.